Автомобил със семейство закъса на прохода Шипка часове наред.Бедстващи хора към

...
Автомобил със семейство закъса на прохода Шипка часове наред.Бедстващи хора към
Коментари Харесай

Автомобил със семейство закъса на прохода "Шипка" и стоя часове наред

Автомобил със семейство закъса на прохода " Шипка "  часове наред.

Бедстващи хора към този миг няма. Има сигнала за три аварирали коли, на които към този момент им е оказана помощ. В една от колите е имало семейство с дете, което е било часове сред преспите. Семейството е избавено и е в положително положение.

Главни довеждащи далекопроводи са прекратени, сподели кметът на града

Напълно затворени са проходът „ Шипка “ и „ Републиката “. Забранено е придвижването към Бузлуджа.

В област Стара Загора има 22 обитаеми места, които са без електрозахранване.

Той е безапелационен, че във всички обитаеми места още през вчерашния ден са били направени срещи на координационните щабове

Няма хора, които да се нуждаят от евакуация.

" Адски тежка беше ситуацията цяла вечер, изобилен снеговалеж, пъклен плевел вятър, създаваше много проблеми, снегонавявания. Засега ситуацията в прохода Шипка е естествена, само че желаеме да подсигурим безусловно всичко, с цел да може хората да пътуват умерено ", сподели Николай Петров, който работи в снегопочистваща компания.

Кметът Васил Рещов сподели, че няма бедстващи хора

" Горе хората са евакуирани от през вчерашния ден. Проходът на Републиката също е затворен, ситуацията там още от нощта е доста тежка. Няма закъсали камиони и бедстващи хора. На Бузлуджа има блокирани хора в хотел и хижа, само че те са добре. От община Казанлък твърдят, че следобяд ще освободят пътя и ще могат да се приберат ", сподели регионалният шеф на Стара Загора Ива Радева.

1800 снегорина чистят пътищата от републиканската мрежа

" Адски тежка беше ситуацията цяла вечер, изобилен снеговалеж, плевел вятър, който създаваше много проблеми. Засега ситуацията в прохода „ Шипка “ е естествена, само че желаеме да подсигурим безусловно всичко, с цел да може хората да пътуват умерено ", добави Николай Петров.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР